Kanso

Šio projekto pristatymą, nuotraukas paruošė Resolution, oficialus „Kanso“ projekto pardavimų atstovas.

Dar visai neseniai Užupyje, Polocko g. 56 baigtas statyti gyvenamųjų namų projektas KANSO jau sulaukė ypač didelio pirkėjų susidomėjimo. Pagal minimalistinę Japonų dizaino koncepciją pastatytas gyvenamųjų namų projektas yra pirmas toks Lietuvoje ir yra vienas sėkmingiausių projektų jo kūrėjų istorijoje. Didžioji dalis KANSO butų jau turi įkurtuvių šurmulyje besisukančius šeimininkus – įsikelti galima jau dabar. 

Klinkerio fasadas

„Projektas buvo pastatytas vienu etapu iki 100% baigtumo ir gavo visus reikiamus statybų baigties dokumentus iš pirmojo karto. Tai liudija KANSO išskirtinumą, taikytus inovatyvius architektūrinius bei techninius standartus ir aukštą kokybę“, – džiaugiasi pardavimo partnerio RESOLUTION vadovė Džiuginta Daujotaitė.

KANSO nesulaukė jokių aplinkinių gyventojų nusiskundimų, atvirkščiai – bendruomenė vertina KANSO kaip Užupio dalį ir džiaugiasi, kad pavyksta rajoną plėsti ir naujinti kokybiškai“, – prideda D. Daujotaitė. Projekto namai išsiskiria ypač racionaliu erdvių išplanavimu, minimalistiniu dizainu, dideliais ir šviesiais balkonais. Be to, iš čia ir Senamiestis ranka pasiekiamas, ir Kalnų parkas, Belmontas irgi visai šalia. 

Užupis – vienas geidžiamiausių mikrorajonų Vilniuje

„Newsec“ analizės ir tyrimų paslaugų grupės vadovas Baltijos šalyse Mindaugas Kulbokas teigia, kad NT vystytojų dėmesį vis labiau atkreipia Užupis ir greta jo esantys rajonai: „Tokios vietos jau dabar patraukė didžiųjų vystytojų žvilgsnį. Šiuo metu vykstantis Užupio apylinkių atnaujinimas yra ateities miesto pritaikymo gyvenimui projektas. Vis daugiau ir daugiau investicijų bus nukreipiama į artimas Užupiui prieigas, tvarkomos stambios teritorijos.“

M. Kulbokas taip pat pažymi, jog atgimstančiame sostinės rajone statomi nauji kokybiški būstai yra likvidūs, o jų vertė kasmet palaipsniui auga. Ji taip pat prognozuoja, kad Užupis per artimiausius 5–7 metus nubrėš naujas plėtros ribas ir pritrauks pirkėjų, ieškančių perspektyvaus būsto miesto centre su kilsiančia NT verte.

Gyvenamųjų namų projektas pranokęs lūkesčius

„Tai projektas, kuriuo didžiuojiesi – jo realybė pranoksta vizualizacijas. Susitinkant su pirkėjais girdime, kad jie vertina pastato kokybę. Jiems daro įspūdį tai, kad projektas pastatytas vienu etapu, yra jaukus, turi erdvų parkingą, išskirtinį vidinį kiemą. Bet ne mažiau svarbu tai, kad KANSO projektas tiek likvidumu, tiek savo investicine grąža yra itin patrauklus“,– dalinasi D. Daujotaitė. 

Kanso

Trijų pastatų komplekse įrengti 74 būstai su požemine automobilių parkavimo aikštele. Gyvenamosios patalpos yra nuo 1 iki 4 kambarių ir užima nuo 24 m2 iki 86 m2 plotą. Visi butai turi erdvius balkonus ar terasas, o grindis siekiantys mediniai langai ne tik patalpas pripildo natūralia ir jaukia šviesa, bet ir yra labai kokybiški, turi puikią garso izoliaciją.

Jau parduota du trečdaliai butų

D. Daujotaitė pažymi, kad 83 proc. KANSO būstų C name jau turi šeimininkus, o dėl rekordiškai išaugusio susidomėjimo projektu likusiųjų greičiausiai neliks iki gruodžio mėnesio.

Kanso

D. Daujotaitė taip pat pastebi naują tendenciją, kuomet tėvai perka butus savo vaikams. Ji pasakoja atvejį, kai abiejų jaunavedžių tėvai atvyko apžiūrėti parduodamų butų ir vieną jų nupirko ką tik susikūrusiai šeimai.

Taigi, jeigu ieškote jaukaus bei modernaus būsto sau, savo vaikams, ar investicijai, vis dar turite šansą apžiūrėti KANSO butus. Visą informaciją apie projektą iš pirmų lūpų galite sužinoti iš brokerio  Martyno Šliko. Skambinkite dėl Jums patogaus laiko tel. 861223140.



About the Author: Vilius Visockas

CityNow produkto įkūrėjas, individualus investuotojas, NT tinklaraščio autorius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *