Kanso projekto pabaiga

Dar šviežiais dažais kvepiančiame „KANSO Užupis“ projekte neliko laisvų butų. Unikalioje vietoje Užupyje, Polocko g. 56, pastatytas daugiabutis gyvenamasis namas – jau penktas KANSO vystytojų sėkmingai bei laiku įgyvendintas projektas.

NT projektų žemėlapis

2019 m. pradėti statybos darbai baigti 2020 m. gegužės mėnesį. „KANSO Užupis“ – jau penktas vystytojų sėkmingas projektas. Prieš paskutinis  – 2018 m. Vilniaus senamiestyje, Labdarių g. 6A, iškilęs daugiabutis gyvenamasis namas „CNTRL“.

„KANSO buvo pastatytas vienu etapu iki 100% baigtumo ir gavo visus reikiamus statybų baigties dokumentus iš pirmojo karto. Tai liudija jo išskirtinumą, taikytus inovatyvius architektūrinius bei techninius standartus ir aukštą kokybę“, – džiaugiasi pardavimo partnerio RESOLUTION vadovė Džiuginta Daujotaitė.

Sėkmingą projekto įgyvendinimą padėjo užtikrinti statybos generalinis rangovas UAB „Eikos statyba“ bei UAB „Renova“ architektai.

Kas taip patraukė pirkėjų dėmesį?

„Susitikdami su pirkėjais girdėjome, kad jie vertina pastato kokybę. Jiems daro įspūdį tai, kaip natūraliai šis trijų pastatų kompleksas įsipina į vietovės landšaftą, o minimalistinė architektūra dera kartu su pažangiais sprendimais. Džiugina ir namų jaukumas, erdvus parkingas, išskirtinis vidinis kiemas. Bet ne mažiau svarbu tai, kad šis projektas tiek likvidumu, tiek savo investicine grąža yra itin patrauklus“, – dalinasi D. Daujotaitė.

Taip pat pirkėjai ir besidomintys projektu akcentuoja KANSO išplanavimą. „Naujakuriai džiaugiasi, kad visi butai turi erdvius balkonus ar terasas, o grindis siekiantys mediniai langai ne tik užtikrina natūralų ir jaukų patalpų apšvietimą bei erdvės pojūtį, bet ir yra labai kokybiški, turi puikią garso izoliaciją ir yra ilgaamžiai,“ – sako D. Daujotaitė.

Vertinamas ir namo fasadas. Jo apdailai naudotos klinkerio plytelės yra ypač kokybiškos ir ilgaamžės, turinčios net 50 metų garantiją.

„KANSO taip pat rinkosi dėl unikalios vietos Užupyje ir infrastruktūros. Susisiekimas ypač patogus – iš čia ir Senamiestis ranka pasiekiamas, ir Kalnų parkas, Belmontas irgi visai šalia. Mėgstantys aktyvų poilsį ras daug galimybių smagiai praleisti laisvalaikį“, – aiškina D. Daujotaitė. „Naujieji Užupio gyventojai taip pat labai patenkinti ir požeminėje aikštelėje daiktų saugojimui įrengtais sandėliukais.“

Projekto pardavėjai džiaugiasi nauja bendruomene Užupyje

Nepaisant pandemijos sukeltų baimių ir iššūkių, KANSO komanda sėkmingai susitvarkė su pardavimais – 2021 m. Vasario mėn. parduoti paskutiniai butai. Projekto pardavimo partneris RESOLUTION džiaugiasi, kad Užupyje kuriasi nauja bendruomenė, kuri padeda vienam geidžiamiausių mikrorajonų Vilniuje organiškai plėstis.

Sėkmingai užbaigę jau penktąjį projektą, NT projektų vystytojai nestoja.

Džiaugiamės prisidėdami prie vystytojų kūriamų projektų. Vilnių puoš naujas projektas Žvėryne, darbai jau pradėti, tad netrukus apie naujienas galėsime papasakoti plačiau. Tie kurie nenori laukti ir norėtų sužinoti daugiau informacijos, gali susisiekti su mumis, papasakosime daugiau!” – pridūrė D. Daujotaitė.


About the Author: Vilius Visockas

CityNow produkto įkūrėjas, individualus investuotojas, NT tinklaraščio autorius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *