Jomanto Parkas (III)

Startuoja III-ojo etapo pardavimai #JomantoParko projekte.

Paskutiniojo etapo pastatas (E korpusas) iš kitų „Jomanto parko” daugiabučių išsiskiria mažaaukšte statyba – jame Galio Group vystys tik 4 aukštų pastatą, kuriame suprojektuoti vos 18 butų. Kartu E korpusas bus ir toliausiai nuo gatvės nutolęs, besiribojantis su parku ir suteiksiantis daugiau privatumo jo gyventojams.

Plėtotojas siūlo plataus išplanavimo butų spektrą, kiekviename aukšte yra 1.5 – 4 kamb. butai (38,19-77,89 kv. m), o ketvirtajame aukšte ir erdviausias 5 kamb., 99,34 kv. m. butas. Visi butai turi erdvias terasas arba balkonus, didesni butai ir du-tris balkonus. Taip pat butai išsiskirs panoraminiais langais.

Pastato energinė klasė: A+.

Butų kainos projekte 101 000 – 250 000 Eur (vid. 2600 Eur / kv. m).

Automobilių parkavimas numatomas požeminėje saugykloje, kur yra galimybė įsigyti ir vietą skirtą elektromobiliams įkrauti. Taip pat čia bus įrengti sandėliukai bei dviračių saugyklos. Projekto teritorija bus uždara, čia numatoma įrengti vaikų žaidimo ir poilsio aikšteles, teritoriją apšviesti bei nutiesti takelius tarp daugiabučių. Didelis pliusas ir šalia esantis 37 hektarų ploto miško parkas, kuriame gausu takų tiek aktyviam sportui, tiek pasivaikščiojimui su vaikais.

E blokas – vieta kvartale

Projekto autoriai: Unitectus.Projekto statybas numatoma pradėti 2022 m., o užbaigti 2023 m. I ketv.

About the Author: Vilius Visockas

CityNow produkto įkūrėjas, individualus investuotojas, NT tinklaraščio autorius.