„Galio Group“ užbaigė gyvenamojo projekto „Namai-Kintai“ statybas Vilniaus Šnipiškėse

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Galio Group“ baigė statyti gyvenamąjį projektą „Namai-Kintai“ Vilniaus Šnipiškių rajone. Investicijos į keturių aukštų daugiabučio namo ir dvylikos mažaaukščių sublokuotų namų  kompleksą siekė 14,5 mln. eurų su PVM.

Būsto kvartale „Namai-Kintai“ pastatyta 121 butas su erdviais balkonais arba terasomis, dvylika kotedžo tipo sublokuotų namų su individualiais kiemeliais. Butų plotas svyruoja nuo 24 iki 72 kv. m, o kotedžų – nuo 108 kv. m ploto. Visi būstai rezervuoti dar iki užbaigiant projekto statybas. Kvartalas turi uždarą saugų vidinį kiemą su vaikų žaidimo aikštelėmis ir žaliosiomis zonomis, požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje įrengtos 138 vietos automobiliams bei elektromobiliams, sandėliukai, vaikiškų vežimėlių ir dviračių saugyklos.

Plėtodama šį projektą „Galio Group“ už 130 tūkst. eurų suprojektavo Kintų gatvės atkarpą ir dalį jos pilnai įrengė.

„Tai išsiskiriantis iš kitų būsto projektas sparčiausiai augančiame sostinės rajone, kur aktyviai plėtojami ne tik gyvenamieji, bet ir aukštos klasės komerciniai NT projektai. Mums pavyko sukurti ypač kokybišką gyvenamąją aplinką ir turtą, kurio vertė, tikime, tikrai tik augs. Be to, architektūrine prasme „Namai-Kintai“ suprojektuoti su pagarba šios vietos istorijai, bet kartu atitinka ir modernią šių dienų Šnipiškių dvasią“ – kalba Aurimas Martinkėnas, „Galio Group“ NT projektų direktorius.

„Namų-Kintų“ statybas įgyvendino bendrovė „VIA STELLA“, projektą pavyko įgyvendinti pagal suplanuotą biudžetą – investicijos siekia apie 14,5 mln. eurų su PVM.

Greta gyvenamojo „Namų-Kintų“ kvartalo „Galio Group“ įgyvendina 2,5 tūkst. kv. m ploto „Verslo namų“ projektą, kuris užbaigs įmonės teritorijos plėtrą Kintų gatvėje Šnipškėse.

NT plėtros bendrovė „Galio Group“ šiuo metu Vilniuje taip pat plėtoja  gyvenamuosius kvartalus „Jomanto parkas“, „reVingio“ pirmąjį etapą, o Klaipėdoje – komercinį multifunkcinį projektą „STOCK-O“. Šiais metais numatyta pradėti ir antrojo „reVingio“ etapo statybas.

About the Author: Simona Kastantinavičiūtė

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *