Madai nepaklūstantys apdailos sprendimai.

Pasiūla didžiulė, kainų spektras platus, fantazijų galimybės beribės. Mes, interjero dizaino kompanija Blank Page, manome, kad pasirinkus tinkamą „apdailos sprendimų kodą“ galite turėti skoningą, kokybišką ir jaukų interjerą ilgam.

Interjero apdailos sprendimai,  kuriuose slypi “Tylioji Prabanga”.

Mūsų apdailos sprendimų TOP:

1. Natūralios medžiagos – akmuo, medis, metalas, betonas, stiklas. Tai klasika tape apdailos sprendimai, kurie visuomet praturtins ir suteiks pridėtinės vertės interjerui.

2. Natūralaus medžio grindų danga. Klasikų klasika, o  jeigu dar pasirinksite klojimo raštą (eglute,chevron) tuomet ilgai  galėsite mėgautis šiuo savo sprendimum, be jokio moralinio senaties termino.

3. Gamtinių raštų plytelės. Ramių raštų ir spalvų plytelės, neišsišokančios interjere geras sprendimas siekiant turėti ilgaamžišką vaizdą. Žinoma, būtinai atkreipkite dėmesį į kokybinius aspektus, kad sprendimas tarnautu ilgai ne tik estetine, bet ir funkcine prasme.

4. Lygios sienos (be laikmečiui būdingų pop dekoro elementų). Tai paprastas ir patogus sprendimas. Tad jeigu esate neapsisprendę dėl sienų dekoravimo, žinokite, kad turite laisvę jų nedekoruoti. (Taip, žinom, kad tai šokiruojanti naujiena – ne visi namai turi turėti “akcentines sienas”)

5. Gipso kartono lygios lubos. Nors rinkoje yra atsiradę daugiau lubų dengimo būdų (įtempiamos, medinės, atviras betonas) tradicinės gipso kartono lubos – visada geras  pasirinkimas. Esant poreikiui ši medžiaga sukuria daug vietos formų interpretacijai, bei apšvetimo sprendimų įvairovei.

6. Meistrystė – kruopštus ir kokybiškai atliktas darbas. Net jei sukuriate nuostabiausią erdvės viziją, papuolusi į prastas rankas, ji gali tapti nieko verta. Atlikimas, atlikimas ir dar kartą atlikimas yra tai, kas projekte svarbiausia. Apie meistrystę ir kokybiškai atliktus darbus galima būtų kalbėti labai daug. Mes nedaugžodžiausime patarimas skambėtų taip: turime pagaliau keisti “mindset’a” ir lysti iš po sovietinio sindromo ( pavyzdys; “Aj ne, įmonės apdailos darbams tikrai nesamdysim, nes Petras gi va “juodais”  pigiau padarys, o jis gi ir elektrą gali išvedžiot, ir plyteles sakė yra kažkam sudėjęs, tikrai imam Petrą.”) vertinti ir mokėti pinigus už meistryste bei kokybiškai atliekama darbą. 

Svarbu suprasti – tai išlaidos šiandieninėje perspektyvoje, bet investicija ateičiai.

Tai tiek mūsų įžvalgų iš darbinės patirties su sprendimais, kurių nepaveiks kintančios mados, arba bus lengva juos pritaikyti aktualijoms.

Daugiau patarimų ir žinių apie namų interjero įrengimą galiterasti čia.

About the Author: Dovilė Urbonavičiūtė

Blank Page - specialistai namų įrengimo srityje. Mūsų tikslas objektyviai, paprastai ir suprantamai pasidalinti svarbiausiomis žiniomis apie skirtingus namų įrengimo procesus - žinojimas Jūsų namų įsirenginėjimą pavers lengvu ir maloniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *