Baldinės medžiagos, kurias pasirinkus, namai atrodys prabangiai.

Mūsų studijos siūlomi sprendimai neturi tikti visiems – juk ne visi mes įsivaizduojame žodį „prabanga“ vienodai. Tačiau bendrus vardiklius galime rasti, tad dalinamės savo matymu apie vertę kuriančius baldinius sprendimus ir medžiagas.

Baldinės medžiagos, kurios suteikia namams prabangos:

1. Natūralus akmuo. Išskirtinumo ir ilgaamžiškumo ženklas. Natūralaus akmens raštai interjere – laikui nepavaldus sprendimas.

Akmuo kvarcitas “Avocatus”

2. Natūralus medžio lukštas. Viskas, kas iš gamtos, padės sukurti namuose išskirtinius estetinius bei jutiminius sprendimus. Prabanga – ne tik tai, ką matome, bet ir ką jaučiame liesdami.

Natūralus medžio lukštas Alpi

3. Stiklas. Medžiaga, kuri tarsi vanduo, gali “pristaikyti” prie bet kokios erdvės.

Interjero autorius Quadroroom

4. Tamsių spalvų baldinės medžiagos (visiškai matiniai arba priešingai, blizgūs paviršiai). Tamsūs atspalviai visuomet suteikia erdvei išskirtinumo ir solidumo įspūdį.

Vizualizacijos autorius Emmanuel Urazalin

5. Paviršiai ir dangos, kurie tarnauja Jums, o ne atvirkščiai. Komentarų tikriausiai nereikia – prabanga būti ir mėgautis.

6. Meistrystė. Kartais kokybiškas medžiagas ir estetinius sprendimus gali sugadinti nepatikimi arba mažai patirties turintys meistrai. Prabanga visuomet slypi detalėse, tad visada skirkite dėmesio ir laiko meistrų paieškai bei atrankai.

Daugiau patarimų ir žinių apie namų interjero įrengimą galite rasti čia.

About the Author: Dovilė Urbonavičiūtė

Blank Page - specialistai namų įrengimo srityje. Mūsų tikslas objektyviai, paprastai ir suprantamai pasidalinti svarbiausiomis žiniomis apie skirtingus namų įrengimo procesus - žinojimas Jūsų namų įsirenginėjimą pavers lengvu ir maloniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *