Populiariausi NT projektai 2019-aisiais

CityNow platforma unikali tuo, kad turi objektyvios informacijos apie visus objektus ir jų populiarumą. Ta informacija ir norime pasidalinti

#1. Paupys “UAB Darnu Group” plėtojama teritorijos konversija domina pirkėjus išskirtine vieta – šalia senamiesčio, bet taip pat atokiau nuo triukšmo.

Projekto “Paupys” vizualizacija

#2.Linkmenų g. 15 Nestebina, kad dėmesio sulaukia planuojamas YIT Kaustos projektas Šnipiškėse – rajonas populiarus tarp jaunų profesionalų, be to netoliese atsiras japoniškas sodas ir bus sutvarkytas senvagės slėnis – patogu jaunoms šeimoms.

Planuojamas Linkmenų projektas

#3. B23 Hanner projektas naujamiestyje vis dar populiarus tarp būsto pirkėjų ir siūlo gerą kainos ir kokybės santykį norintiems gyventi miesto centre.

B23 projektas

#4. Matau Vilnių Projektas visai netoli Gedimino prospekto ir Vingio parko – patogu aktyviam laiką leidžiančiam jaunimui.

Projektas “Matau Vilnių”

#5. Baltas Lapas Greitai dygstantis “Eikos” projektas netoli madingo stoties rajono

Projektas “Baltas Lapas”

#6. Radvilų valda Sklype vyksta archeloginiai kasinėjimai, bet nusimato viena prestižiskiausių naujų projektų vietų Vilniuje.

Projektas “Radvilų valda”

#7 Hanner Algirdo g. Apie šį būsimą projektą nėra žinoma informacijos, bet žinome – vilniečiai domisi.

#8 Birželio namai Pagal skandinavišką stilių įgyvendintas projektas sulaukia nemažai pirkėjų dėmesio.

Birželio namai

#9 Centro rezidencija Sparčiai besivystanti Šnipiškių dalis prie Neries traukia vilniečius dėl savo arti miesto ir verslo centrų esančios lokacijos.

Projektas “Centro Rezidencija”

#10 Šaltinių namai Projektas eina į pabaigą, bet įdomus rinkoje, nes siūlys unikalius didelius kiemelius (terasas), itališką sodelį pačiame miesto centre.

Dėkojame už dėmesį! CityNow – patogi naudoti ir autoritetinga objektyvios informacijos apie vystomus projektus duomenų bazė. Padėkite populiarinti projektą pasidalindami šia apžvalga su kitais.

About the Author: Vilius Visockas

CityNow produkto įkūrėjas, individualus investuotojas, NT tinklaraščio autorius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *