Susidomėjimas naujais Vilniaus projektais – jau didesnis nei pernai

„Žmonės vėl grįžta prie naujų projektų stebėjimo, rinkos pulso sekimo. Išsirinkti būstą gali užtrukti ir metus, o dabar kaip tik prasideda tradiciškai neaktyvus vasaros sezonas. Tačiau skaičiai rodo, kad pirkėjai nusiteikę jį praleisti aktyviai, nes ši vasara gali būti kitokia, nei įprasta. Todėl sandorių skaičiaus augimas labiausiai tikėtinas rudenį“, – situaciją vertina portalo „CityNow.org“, stebinčio naujus projektus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, įkūrėjas Vilius Visockas.

Jis taip pat pažymi išaugusius portalo lankytojų srautus: lyginant su praėjusiais metais, šių metų vasario–balandžio mėn. unikalių lankytojų skaičius išaugo dvigubai ir siekia 50 000.

„Karantino metu aktyvumas buvo sumenkęs, tačiau vėl šoko į viršų. Bendras iš paieškos sistemų ateinančių lankytojų srautas pasiekė lygį, buvusį prieš paskelbiant karantiną. Akivaizdu, kad potencialiems pirkėjams pirmosiomis karantino savaitėmis buvo daug svarbesnių, neatidėliotinų reikalų kasdieniame gyvenime, bet dabar, situacijai gerėjant, žmonės vėl domisi, be to atsiranda ir naujų projektų, kurie sulaukia dėmesio“, – nurodo V. Visockas.

Grafikas nr. 3. – Portalo lankytojų skaičiaus pokytis (portalo „CityNow.org“ duom.)

Kalbėdamas apie portalo lankytojų poreikius, „CityNow.org“ vadovas išskiria būstus, kurių pastaruoju metu dažniausiai ieško vilniečiai: tai 2 kambarių butai Šnipiškėse arba Naujamiestyje, kuriems planuojama skirti maždaug 110 000 Eur biudžetą.

About the Author: Vilius Visockas

CityNow produkto įkūrėjas, individualus investuotojas, NT tinklaraščio autorius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *