Kotryna

Visąlaik smagu pabendrauti su būsto pirkėjais, kurie ne tik gana gerai pažįsta būsto rinką, bet ir įgudę technologijose, sugeba konstruktyviai apžvelgti siūlomą sprendimą ir siūlyti patobulinimus.

Kotrynai (Ignitis veiklos efektyvumo ir skaitmenizacijos departamento vadovė) aprodžiau keletą naujų CityNow produkto tobulinimo eskizų ir stebėjau jos reakciją ir mintis. Po tokių konstruktyvaus feedbacko sesijų jaučiuosi smagiai – viena vertus suprantu, kad yra daug kur tobulėti, kita vertus – aišku, ką tobulinti.

Ką veiki gyvenime? Ar galėtum trumpai papasakoti apie save?

Padedu žmonėms dirbti paprasčiau (veiklos efektyvumo sritis). Su Viliumi susipažinau po to, kai bendras pažįstamas pasiūlė suteikti grįžtamąjį ryšį naujai kuriamai NT platformai. O man nauji dalykai visada įdomu, todėl nedvejodama sutikau. Vėliau pasidalindavau ir kylančiomis naujomis mintimis apie produktą.

Ar naudojiesi projektu „CityNow“? Kokia pagrindinė sukuriama vertė?

Taip, beveik kasdien. Labiausiai patogu sekti naujus projektus ir naujienas/ statybos eigą juose. Pagrindinė nauda, visgi, tai, kad sukeliami visi naujausi projektai, netgi tie, kurie neturi savo internetinių puslapių. Taip pat patogu, kad visą naujausią informaciją apie projektą gali rasti viename puslapyje ir pasitikėti, kad informacija tikrai naujausia.

CityNow eskizas – nauja skiltis, kuri padėtų pirkėjams įsivertinti projekto likvidumą

Koks tavo mėgstamiausias Vilniaus rajonas? Kodėl?

Senamiestis ir Užupis – juose visada gali surasti dar kažką neatrasto ir būti visų įvykių centre 🙂

Kame yra Vilniaus žavesys, o kame trūkumai, kuriuos turėtų spręsti miesto architektai?

Žalios erdvės ir nuostabūs žmonės. Labai ryškių trūkumų gyvenant centre nepastebiu, gal tik norėtųsi, kad toliau būtų vystomi dviračių takai ir žalios erdvės.

CityNow eskizas – nauja skiltis, kuri žmogiška kalba išaiškintų konstruktyvą būsto pirkėjams

About the Author: Vilius Visockas

CityNow produkto įkūrėjas, individualus investuotojas, NT tinklaraščio autorius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *