Vida

Vida – jau nebe pirmas Vinted organizacijos narys, su kuriuo užmezgė ryšys per NT prizmę. Užtikrinu, kad nors man patinka šios organizacjos principai – nebijoti eksperimentuoti, atvirai kalbėti ne tik apie sėkmės, bet ir iššūkius ir klaidas, dalintis patirtimi su kitais, – negaunu jokio reklamos komisinio už reklamą 🙂

Tiesiog taip susiklostė, kad Vinted ir kitos tech kompanijos gerai atspindi kertinę CityNow auditoriją – jauni, tech-savy, racionaliai mąstantys būsto pirkėjai, kurie pavargo nuo plėtotojamų siunčiamų komercinių žinučių ir nori tiesiog nešališkos informacijos apie rinką, projektus, sykiu tiek sekti rinką, tiek išlaikyti savo privatumą.

Ką veiki gyvenime? Kokia būtų trumpa tavo istorija?

Technologijomis varoma kūrėja – Vinted.

Ar naudojiesi projektu „CityNow“? Kokia pagrindinė sukuriama vertė?

Naudojuosi CityNow nes iki šios platformos atsiradimo, Lietuvoje nemačiau jokios nepriklausomos nuomonės ir išsamių duomenų apie nekilnojamo turto rinką. Sunku kritiškai įvertinti rinką ar vystytoją, nes pardavėjai rinkoje dalinasi minimalia informacija, o ją susirinkti yra didžiulis darbas.

Koks tavo mėgstamiausias Vilniaus rajonas? Kodėl?

Žvėrynas dėl savo ekscentriškų kontrastų ir istorijos, tačiau man jau kurį laiką patinka Šnipiškės, tiek dėl panašaus atstumo iki senamiesčio, tiek dėl žemiškesnių kainų.

Projektų populiarumo statistika. Daugiau statistikos CityNow OPENDATA
Cozy Life – daugiabutis prie Kintų skvero
Namai-Kintai – Kotedžai Šnipiškėse

Kame yra Vilniaus žavesys, o kame trūkumai, kuriuos turėtų spręsti miesto architektai?

Vilniuje galima gyventi daug kokybiškiau nei didesnėse Europos sostinėse: nuo pigios elektromobilių nuomos, ultra kokybiško maisto iki super technologijoms imlių žmonių. Norėtųsi, kad viešasis transportas būtų greitesnis ir turėtume platesnį susisiekimą iš Vilniaus oro uosto.

Dėkoju už pokalbį.

About the Author: Vilius Visockas

CityNow produkto įkūrėjas, individualus investuotojas, NT tinklaraščio autorius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *