4 patarimai pardavėjams parduodant prestižinį NT projektą

Investuokite į reprezentaciją. Prestižinio segmento projektai reikalauja premium pateikimo – pasirūpinkite aukščiausios klasės vizualizacijomis, sparčia, mobile pritaikyta reprezentacine svetaine ir profesionalių pardavėjų komanda.

Lauko reklama. Prestižinio segmento būstas dažnai yra rajonuose su maža būsto pasiūla (Žvėrynas, Senamiestis). Nemaža šio pirkėjų segmento dalis jau gyvens jūsų projekto kaiminystėje ir norės atsinaujinti būstą. Pasirūpinkite, kad jiems vaikštant po apylinkes jie galėtų sužinoti bent pirminę informaciją.

Lankstumas. Didelį biudžetą paskyrę būsto pirkėjai bus itin reiklūs įsigijimam turtui ir norės, kad jis idealiai atitiktų jų poreikius. Jei jiems bus svarbu galimybė persiplanuoti, jungti butus, įsirengti laiptus į antresolę pagal savo vaizduotę, įrengti su pilna apdaila, surasti papildomą parkingo aikštelę – suraskite kaip išpildyti poreikį.

Profesionalumas. Šio segmento pirkėjai dažnai patys turi savo verslus ir bendraujant su pardavėjais tikisi profesionalumo: greitai atsakyti į užklausas, taupyti laiką, būti konkretiems, gerai nusimanyti prestižinio rinkos situacijoje

About the Author: Vilius Visockas

CityNow produkto įkūrėjas, individualus investuotojas, NT tinklaraščio autorius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *