Rinkos statistika

Toliau siekdami kurti vertę #CityNow platformos naudotojams – patobulinome mūsų pirminės butų rinkos svarbiausios statistikos atvaizdavimo įrankius. Nuo šiol suteikiame galimybę sekti svarbiausius duomenis / rodiklius, kurie bus atnaujinami KASDIEN !

Info rasite: http://www.citynow.org/statistika

Čia galite sužinoti kiek butų parduodama kas mėnesį, kokia kv. m. kaina kiekviename rajone, kiek naujų butų pasiūlyta šį mėnesį bei informaciją apie esamą butų sandėlį Vilniuje. Kadangi duomenis renkame ir atnaujiname kasdien, esame įsitikinę, kad svarbiausių rinkos ataskaitų pateikimas vienoje vietoje leis susidaryti aiškesnį vaizdą ir pasidaryti tikslesnes išvadas visiems rinkos dalyviams. Tai yra ypač svarbu esant neapibrėžtumui dėl pandemijos, kitų faktorių ir rinkos nuotaikoms besikeičiant nuolat.

Info rasite: http://www.citynow.org/statistika

Paprastai tokios ataskaitos viešinamos mėnesio pradžioje, o dabar jas galite pasiekti sau patogiu metu. Patogumo dėlei, pridėjome galimybę eksportuoti duomenis CSV formatu (pvz. jeigu norite geriau pritaikyti savo turiniui). Atvirų duomenų skilties duomenimis galite naudotis laisvai, tik prašome kaip šaltinį nurodyti CityNow. Vertingiausi duomenys (istoriniai duomenys, kainų dinamika, kiekvieno individualaus projekto ar buto duomenys ir t.t.) toliau bus prieinami tik mūsų partneriams – PREMIUM nariams.

Info rasite: http://www.citynow.org/statistika

Svarbiausi duomenis prienami ir Kauno bei Klaipėdos miestuose.

About the Author: Vilius Visockas

CityNow produkto įkūrėjas, individualus investuotojas, NT tinklaraščio autorius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *