Kareivių 2D

Žirmūnų rajone Hanner planuoja rekonstruoti viešbučių paskirties pastatą. Po rekonstrukcijos viešbučių ir administracinės paskirties plotas
numatomas 3959 m2 (51%) ir 3757 m2 gyvenamojo ploto (49%). Iš viso projekte numatyti 99 butai, 27 viešbučių paskirties kamb. ir 10 biurų.

NT projektų žemėlapis

Pastatas projektuojamas 6-7 aukštų. Taip pat projektuojamas vienas požeminis aukštas.Požeminiame aukšte projektuojama net 47 vnt. asmeninių dviračių saugyklų, kurių kiekvienos plotas ~5 m2, 17 m2 bendro naudojimo dviračių saugykla viešbučio svečiams.

Projekto vizualizacija

Numatoma pastatais, želdiniais ir gerbūvio elementais atskirti viešas (gatvės) erdves nuo privačių kiemo erdvių, nepažeidžiant trečiųjų asmenų interesų. Kiemo erdvės formuojamos fiziniais ir emociniais barjerais kuriant konkrečiai bendruomenei priklausančių erdvių ribas su akcentuojamais patekimais, skatinant šias erdves naudojančios bendruomenės įsitraukimą į erdvės priežiūrą ir kontrolę. Įėjimai į projektuojamų gyvenamųjų korpusų laiptines numatomi iš aptverto vidinio kiemo.

Fasado vizualizacija
Fasado vizualizacija
Pastato pjūvis
Sklypo planas

Detaliau su projektiniais pasiūlymais galima susipažinti čia. Projekto vieta mieste čia.

About the Author: Vilius Visockas

CityNow produkto įkūrėjas, individualus investuotojas, NT tinklaraščio autorius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *