Mėlyni Vilkai

Eika pradeda viešus pardavimus ir statybą naujame daugiabučių kvartale „Mėlyni vilkai“.

Vilkpėdėje, Skroblų g. 14, I-ame šio projekto etape iki 2022 metų IV ketv. planuojama pastatyti 2 daugiabučius namus.Rinkai siūlomi 122 butai ir komercinės patalpos, iš kurių kiek daugiau nei pusė jau parduota ar rezervuota, pre-sales metu.I etape statomi du daugiabučiai – 5-6 ir 6-7 aukštų, kuriuose galima rinktis iš 1.5-4 kamb. (25-75 kv. m.) butų, o verslams bus pasiūlytos komercinės patalpos arčiau gatvės, esančios namo pirmame aukšte.

Mėlyni Vilkai, vizualizacija

Kiekvienas butas turės po balkoną, pirmojo aukšto gyventojai – terasas, o dalies viršutinių aukštų butų gyventojai galės džiaugtis dar ir panoraminiais vaizdais iš terasų ant stogo. Automobilių parkavimas numatomas požeminėje stovėjimo aikštelėje, projekto teritorija bus aptverta ir rakinama bei stebima vaizdo kameromis. Vidiniame kieme planuojama įrengti vaikų žaidimo aikšteles, aktyvių užsiėmimų erdves paaugliams ir poilsio zonas vyresnio amžiaus žmonėms.Pastatų energinė klasė: A++.

Mėlyni Vilkai, vizualizacija

Projekto autoriai: Eventus Pro.Pirmam etapui numatytų investicijų suma: 11 mln. eurų, bendros projekto investicijos siekia 20,7 mln. eurų. Taip pat planuojamas ir antrasis projekto etapas.

Mėlyni Vilkai, vizualizacija

About the Author: Vilius Visockas

CityNow produkto įkūrėjas, individualus investuotojas, NT tinklaraščio autorius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *