Algirdo 12

Naujamiestyje projektuojamas penkių aukštų mišrios funkcijos pastatas (vieta mieste). Pirmame aukšte projektuojamos maitinimo, prekybos ir administracinės paskirties patalpos su tiesioginiais įėjimais iš Algirdo g., joms siūloma įrengti antresoles.

Antrame aukšte projektuojamos administracinės paskirties patalpos, į jas patenkama iš holo laiptais arba liftu per atskirą įėjimą iš Algirdo gatvės bromos. Administracinėms patalpoms vidinėje kiemo pusėje ant vieno aukšto pastato tūrio dalies stogo projektuojama terasa.

Trečiame, ketvirtame, penktame aukštuose projektuojamos gyvenamosios paskirties patalpos –butai. Ketvirto, penkto aukšto butams skiriamos erdvios stogo terasos. Penktame aukšte projektuojami prabangūs butai aukštesnėmis lubomis su privačiomis stogo terasomis. Į gyvenamosios paskirties pastato dalį patenkama iš Algirdo gatvės bromos, atskiru įėjimu iš holo, kylant liftu arba laiptais. Į administracines bei gyvenamosios paskirties patalpas galima pakilti iš požeminės automobilių saugyklos.

Projektinius pasiūlumus paruošė UAB Sprik, užsaovas UAB Involiuksas

Užstatymo rodikliai
Vizualizacija
Vizualizacija
išklotinė
Pavyzdinis aukšto planas

NT projektų žemėlapis

Atid

About the Author: Vilius Visockas

CityNow produkto įkūrėjas, individualus investuotojas, NT tinklaraščio autorius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *