Hill City

Hanner gavo statybos leidimą ir pradėjo vieno didžiausių šių metų projektų – #HillCity pardavimus.

Kalvarijų g. 141 iškilsiančiame 4 korpusų komplekse iš viso suprojektuota beveik 400 butų. Pirmi rinkai pristatyti 4 bei 7 aukštų A ir B namai, kuriuose pasiūlyti 154 būstai. Šie namai išsidėstę palei ramią vidinę kvartalo gatvę, o C ir D korpusai iškils arčiau Kalvarijų g.

Plėtotojas siūlo rinktis iš 1-3 kambarių (su galimybe sujungti) būstus, 20.48 – 59.40 kv. m, ploto, kurių kiekvienas turės erdvias terasas pirmame ir paskutiniame aukštuose (11-22 kv. m) arba balkonus 2-6 aukštuose (4.79 – 22 kv. m). Butai išsiskirs patogiu išplanavimu, dideliais langais bei galimybe didesniuose nei 45 kv. m. ploto būstuose įsirengti individualią rekuperacinę vėdinimo sistemą. Projekto energinė klasė: A.

Būstų kainos projekte nuo 2547 Eur / kv. m., (vid. 2800 Eur / kv. m.) arba 56 300 – 170 250 Eur. Pasirašant preliminariąją sutartį avansinis įmokos dydis siekia 5000 Eur, su galimybe išskaidyti likusią pradinio įnašo sumą iki statybų pabaigos.

Kalbant apie gerbūvį, projektuojant namus siekta išlaikyti didelius atstumus tarp namų (jie siekia iki 48 metrų), todėl suformuotas erdvus vidinis kiemas, kuriame bus įrengtos vaikų žaidimų ir aktyvaus poilsio aikštelės, suoliukai bei kiemo apšvietimas. Vidinis kiemas bus uždaras ir skirtas tik namo gyventojams bei jų svečiams.

Automobilių parkavimas numatytas požeminėje aikštelėje, kur iš viso bus įrengtos 223 parkavimo vietos, taip pat 62 dviračių saugyklos bei sandėliukai. Patekimas į projektą numatomas įvažiuojant nuo Kareivių, Kalvarijų arba Žvalgų g. Šalia komplekso plėtotojas įrengs antžemines parkavimo vietas gyventojams ir aptarnaujančiam transportui, pėsčiųjų ir dviračių takus bei mini skverą, kuris ribosis tiek su Hill City projektu, tiek su šalia statomu kitu Hanner projektu – City Yard.

Projekto lokacija išsiskirs savo vieta ant šlaito su vaizdu į Ozo parką ir Žirmūnus, dideliu pramogų ir aktyvaus laisvalaikio vietų skaičiumi šalia bei patogiu susisiekimu su kitais miesto rajonais.Projekto architektai: Eventus Pro.

Statybų pradžia numatoma 2022 I ketv., preliminari pabaiga 2024 II ketv., į projekto vystymą numatoma investuoti apie 30 mln. Eur.

About the Author: Vilius Visockas

CityNow produkto įkūrėjas, individualus investuotojas, NT tinklaraščio autorius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *