Newton

Gyvenamuosius ir komercinius projektus sėkmingai įgyvendinanti bendrovė „Baltic Asset Management“ investuoja 30 mln. eurų į dviejų daugybinių pastatų statybas Viršuliškių rajone. Naujos statybos projektas „Newton“ įsikurs Viršuliškių skg. 8 ir nekilnojamojo turto rinką Vilniuje papildys 233 butais. Šiuo metu jau pradėti statybų darbai, rašoma „Baltic Asset Management“ pranešime žiniasklaidai. 

asak įmonės generalinio direktoriaus Ugniaus Latvio, šioje miesto dalyje, šalia Laisvės ir Pilaitės prospektų, numatyti aukštybiniai pastatai, jau formuojasi naujas dangoraižių kvartalas, kuris leistų gyventojams mėgautis kokybišku gyvenimu naudojantis esama susisiekimo, inžinerine ir socialine infrastuktūromis.

„Sostinėje turime vos kelias vietas, kur Vilniaus miesto savivaldybė yra numačiusi daugybinių pastatų plėtrą. Konstitucijos pr. zona jau yra susiformavusi kaip verslo dangoraižių kvartalas, o štai Viršuliškėse formuojamas gyvenamasis dangoraižių kvartalas. Atsižvelgiant į tai sotinėje yra labai ribota pasiūla tokio pobūdžio projektų“, – teigia „Baltic Asset Management“ vadovas U. Latvys.

Naujos statybos projektas „Newton“

Projektą „Newton“ sudaro dviejų 17 ir 18 aukštų pastatų kompleksas su 233 butais. Pirkėjai galės rinktis būstą nuo 24 kv. m iki 90 kv. m. Būstų kainos prasidės nuo 83000 eurų ir sieks 268000 eurų, kvadratinio metro kaina – nuo 2885 Eur/kv. m. Viršutiniuose aukštuose suplanuoti išskirtiniai apartamentai per du aukštus. Ant abiejų pastatų stogų įrengtos terasos su skirtingomis laisvalaikio ir aktyvumo zonomis, iš kurių naujakuriams atsivers Vilniaus panoraminiai vaizdai ir senamiesčio architektūros ansamblis.

„Newton“ projekte bus įrengiamas grindinis šildymas, dviejų aukštų požeminė automobilių stovėjimo aikštelė bei rekuperacinė sistema. Visi butai turės balkonus arba terasas. Pirmuose aukštuose suplanuotos komercinės patalpos.

About the Author: Vilius Visockas

CityNow produkto įkūrėjas, individualus investuotojas, NT tinklaraščio autorius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *